Men's Fashion
Produse Coş

Blog Antonio Gatti Flux RSS

19 Apr Cum sa purtam cu stil sacourile din in
0 28
Incontestabil, vedeta tesaturilor care se poarta vara este inul. Materialul este usor, racoros si are o textura foarte frumoasa. Sacourile din in repr..
19 Apr Despre Drago Biella
0 21
Despre Drago Biella Biella este un oras  situat  in regiunea nordica a Italiei, la aproximativ 80 de km nord-est de Torino si la 80 Km nord vest de Mi..
01 Apr Blazerul navy blue in moda masculina
Ramona 0 54
   “Pentru mine navy blue reprezinta o gama infinita de posibilitati.”   Giorgio Armani   Navy blue sau bleumarinul este o nuanta foarte i..
21 Mar Despre Trenci
Ramona 0 122
Trenciul (trench-coat sau trenchcoat) este un pardesiu  realizat dintr-un material impermeabil ( bumbac tratat, gabardina, piele, etc.), avand lungimi..
14 Mar Asortarea culorilor in vestimentatia masculina
Ramona 0 87
De multe ori alegerea unei tinute poate crea o adevarata confuzie cromatica: “cum ar trebui sa-mi asortez camasa galbena?”; “dar pantalonii in nuan..
11 Mar Jachetele de primavara
Ramona 0 251
 Jachetele de primavaraDupa o iarna atat de lunga ca cea care abia a trecut, in sfarsit, primavara pluteste in aer. Asta inseamna că e timpul să r..
01 Mar Cum purtam sacoul casual
Ramona 0 68
 Fiind prezent de peste 100 de ani in vestimentatia masculine, sacoul smart casual a evoluat si a devenit unul dintre cele mai importante elemente d..
31 Aug Cum iti alegi sacoul casual perfect
Adrian 0 448
Povestea din spatele sacoului casual pentru barbati sau blazerului este una destul de neclara. Articolul vestimentar pe care il purtam noi astazi este..
10 Jan Antonio Gatti - Prima zi de Pitti Uomo
0 543
    La ora 10:30 a.m. a avut loc ceremonia de deschidere a celei de-a 93-a editii a Pitti Uomo. Ceremonia s-a tinut la Camera de Comert a Florentei, d..
09 Jan Despre Pitti Uomo Florenta
0 562
       Aceasta manifestare  se tine in fiecare an, de doua ori (de obicei in ianuarie si in iunie),  in Florenta, in zona Fortezza de Basso.  Pr..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)