Antonio Gatti de la haine ready to wear la cele realizate pe comandă

Imagine Stil Masculin - Antonio GattiAntonio Gatti a început ca producător de confecții grele pentru marile branduri din Europa înainte de a face haine la comandă. În urma experienței dobândite, au realizat că pot oferi produse la un standard înalt și pentru clienții din România sub brandul propriu.

 

Primele vânzări s-au realizat prin intermediul site-urilor proprii www.antoniogatti.ro și www.antoniogatti.co.uk și marketplace-uri urmând ca produsele lor să se regăsească, în prezent și la diverse magazine partenere.

 

De la prima mea interacțiune cu Antonio Gatti s-au schimbat foarte multe la nivel de atitudine, orientare spre client, varietate din punct de vedere al produselor precum și a calității oferite. Și ceva îmi spune că vor continua să fie inovativi

 

În anul 2019 au deschis primul magazin de prezentare chiar lângă atelierul lor, pe str. Turbinei nr. 4, Bacău, pentru a răspunde în cel mai scurt timp necesităților și de a fi mai aproape de clienți într-un mod personalizat.

 

Datorită acestei mișcări au avut un contact mult mai apropiat de clienții lor comparativ cu perioada în care își desfășurau activitatea doar în online. Au realizat rapid faptul că barbații din Bacău și din împrejurimi nu beneficiau de un serviciu complet referitor la îmbrăcăminte.

 

Fie erau doar magazine, fie doar  croitori care fac haine la comandă sau retușuri.

(citeşte restul pe StilMasculin.ro)

Distribuie: