Șosetele lungi de care ai nevoie

Șosetele lungi sunt potrivite bărbaților care, de regulă, se îmbracă formal. Bărbații care adoptă acest stil vestimentar știu că în momentul în care se așează, șosetele trebuie să fie suficient de lungi încât să nu se observe pielea piciorului.

De ce să alegi șosetele lungi

Faptul că alegi șosetele lungi vine și cu alte avantaje. Te poți exprima și îți poți personaliza ținuta în nenumărate moduri. Printre cele mai populare modele sunt cele colorate, în dungi, cu buline sau cele cu imprimeu argyle (modelul cu romburi).

Șosetele lungi

Șoșete lungi cu imprimeu argyle

Dacă dorești, poți alege șosete care au nuanța de bază asemănătoare cu a pantalonilor și imprimeul îl asortezi la un alt element vestimentar din ținută.

La ținutele casual, dacă vrei să atragi atenția asupra șosetelor, poți rula pantalonii.

Dacă porți, de regulă, costume din nuanțe închise, alege șosetele colorate pe care să le folosești ca pată de culoare. Asta va transmite despre tine că ești o persoană creativă și jovială.

În situația în care nuanța încălțămintei diferă de cea a pantalonului, îți recomandăm să alegi varianta care îți va face picioarele mai lungi. Adică alege șosete de nuanța pantalonului.

În momentele în care vrei să porți pantaloni scurți, îți recomandăm să renunți la șosetele lungi. Ținuta va fi prea încărcată și din punct de vedere vizual nu este cea mai fericită alegere.

Dacă ești un bărbat care obișnuiește să poarte încălțăminte sport la o ținută elegantă atunci evită pe cât posibil șosetele albe. Faptul că porți încălțăminte albă la pantaloni de stofă, asta nu cere șosete albe.

Dacă ești pus în situația în care nu știi ce să porți, atunci alege cele mai închise șosete pe care le ai.

Pentru o gamă variată de șosete lungi, te așteptăm pe str. Turbinei, nr.4, Bacău de:

-Luni până Vineri de la 9:00 -19:00

-Sâmbătă între orele 9:00 -14:00

Sau online la https://antoniogatti.ro/

Distribuie: