Cămașa neagră – cum se poartă

Cămașa neagră este un articol popular în garderoba bărbaților și se poate purta în foarte multe ocazii. Pentru unii bărbați face parte din vestimentația zilnică, iar pentru alții doar ocazional.

De ce să îți alegi cămașa neagră

În principiu, cămașa neagră se poartă la o ieșire în club, la diverse evenimente, ținute care au un anumit cod vestimentar, dar și de bărbații care vor să pară mai slabi.

În anumite situații, această cămașă oferă un aer elegant și adaugă o atmosferă de mister bărbaților care o poartă. Dar purtarea acesteia îți limitează considerabil opțiunile de asortare dacă este să o comparăm cu cămașa albă.

cămașa neagră

Când îți alegi o astfel de cămașă, aceasta trebuie să fie cât mai simplă posibilă. Vei găsi astfel de cămăși cu diverse accente de alb pe guler, nasturi sau manșete care sunt potrivite doar pentru ținutele casual. Aceste cămăși negre casual nu sunt recomandate să fie purtate la ținute formale.

Pentru o ținută casual, cămașa o poți purta cu o pereche de pantaloni chinos sau blugi negri.

Un detaliu foarte important de reținut este că maroul nu se asortează cu negru.  Pe cât posibil când porți o cămașă neagră, încearcă să nu ai elemente maro pe tine. Dar poți încerca să o asortezi la o pereche de pantaloni/jachetă bej sau crem.

Pentru o ținută elegantă, cămașa neagră o poți purta cu o pereche de pantaloni de stofă gri sau negri. Pentru diverse evenimente formale, este recomandat să porți cămașa neagră cu cravate negre, gri sau cât mai închise la culoare.

O astfel de cămașă se integrează foarte bine în ținute de genul „all black” unde toate piesele vestimentare sunt negre.

Pentru o gamă variată de cămăși, te așteptăm pe str. Turbinei, nr. 4, Bacău de:

-Luni până Vineri de la 9:00 – 19:00

-Sâmbătă între orele 9:00 – 14:00

Sau online la https://antoniogatti.ro/

Distribuie: