Paltoanele negre – cum se aleg

Paltoanele negre pentru barbati- cum se aleg

Paltoanele negre sunt potrivite bărbaților clasici și care preferă lucrurile simple. Acestea mai sunt folosite de bărbații care vor să denote seriozitate. Paltoanele negre se asortează cel mai bine cu nuanțe de crem, bej și gri. Ținutele care au în componență multe nuanțe închise se pot pune în evidență prin intermediul unor cravate sau eșarfe colorate.

Paltoanele negre disponibile la Antonio Gatti

În funcție de stilul tău vestimentar paltoanele pot fi: office, casual,  cu imprimeu sau cu blană

Paltonul casual

Paltoanele negre - cum se aleg

Acest model este recomandat bărbaților cărora nu le este frică să se afirme. Are în compoziție 80% lână melton și 20% cașmir, piele și blană sintetică de calitate superioară. O variantă îndrăzneață ar fi să porți pantaloni din piele care se vor asorta cu mânecile. Sau poți păstra varianta simplă de a alege o pereche de jeanși/pantaloni din stofă negri sau gri. Modelul se poate comanda aici.

Paltoanele negre cu blană

Paltonul cu guler de blană pentru bărbați

Deși paltonul cu blană este destinat persoanelor cărora nu le este frică să se afirme, se află la polul opus comparativ cu haina casual menționată mai sus. Acest palton oferă o eleganță aparte și este potrivit doar persoanelor care se îmbracă formal și au apariții demne de un dandy. Paltonul se poate comanda aici.

Paltoanele negre - cum se aleg

Acest palton cu blană are lungime medie și vine cu mânecile accesorizate cu nasturi. Designul acestui palton îți permite să fie purtat atât la ținute office cât și cele casual.  Din punct de vedere formal îl poți purta peste un costum negru sau gri, iar din punct de vedere casual poți alege jeanși sau pantaloni chinos negri. Paltonul se poata comanda aici.

Paltoanele negre - cum se aleg

Paltonul cu gulerul în contrast este similar cu cel de mai sus. Până la urmă este o alegere în funcție de preferințele pe care le ai. Dacă îți plac contrastele, poți alege să porți culoare prin intermediul pantalonilor chinos colorați. Paltonul se poate comanda aici.

Paltonul cu imprimeu

Paltonul cu imprimeu este potrivit persoanelor care preferă stilul casual. În plus, aspectul casual este accentuat de cele două texturi folosite: lâna și poliesterul. Paltonul se poate pune în evidență dacă se aleg pantaloni în contrast precum cei bej sau prin intermediul unei perechi de pantaloni gri. Paltonul se poate comanda aici.

Paltonul office

Paltoanele negre - cum se aleg

Paltonul office este cambrat cu șlit pe spate, închidere cu două rânduri de nasturi și buzunare laterale aplicate. Îți recomandăm să fie purtat în momentele formale sau când te îmbraci business-casual.  Acest palton se poate pune în evidență prin alegerea unei cămăși albe, roz sau albastru deschis. În plus, poți alege și o pereche de pantaloni gri care te ajuta în această privință. Acest palton se poate comanda aici.

Acest produs este ideal pentru bărbații care preferă lucrurile simple minimaliste. Paltonul este cambrat și are nasturi ascunsi. Paltonul se poate comanda aici.

Pentru o gamă variată de paltoane te așteptăm pe str. Turbinei, nr 4, Bacău de:
– Luni până Vineri de la 9:00 – 19:00
– Sâmbătă între orele și 9:00 – 14:00
Distribuie: