10 motive de 10 pentru a cumpăra din magazinul ANTONIO GATTI

Înainte de toate ne place să relaționăm, să ne cunoaștem clienții, să știm ce și-ar dori de la noi. Datorită acestor lucruri, vrem să vă oferim 10 motive întemeiate pentru care se merită să cumpărați piese vestimentare și nu numai din colecțiile ANTONIO GATTI.

Montaj articole vestimentare pentru barbati, de la Antonio Gatti

10 motive de zece, ca să te îmbraci de la Antonio Gatti

1.     Consultanța de specialitate gratuită – după cum spuneam și mai devreme,  pentru noi este foarte important să ne cunoaștem clienții care ne “trec pragul” pentru a le oferi exact ceea ce li se potrivește.

2.     Mereu la dispoziția clientului – indiferent dacă sunteți din Bacău sau din țară ne puteți contacta oricând deoarece noi suntem aici pentru dumneavoastra, chiar și atunci când nu știți ce mărime, ce model vi se potrivește.

3.     Comanda online și telefonică –   întodeauna va fi cineva la celalalt capat al firului pentru a vă ajuta să vă alegeți piesele vestimentare dorite.

4.     Produse exclusive – ne place să fim cât mai unici prin calitatea și modelele pieselor vestimentare din colecțiile ANTONIO GATTI și de cele mai multe ori producem serii limitate.

5. Livrăm oriunde în țară prin curierat rapid – indiferent de zona în care vă aflați noi reușim să ajungem la dumneavoastră, ne place să fim mereu aproape de oamenii care aleg să poarte ANTONIO GATTI.

6.     Oferte și promoții periodice – ne bucurăm să putem oferi promoții de fiecare dată când se ivește ocazia.
7.  Un bun raport calitate/preț – oamenii care ne aleg vor simți și vor experimenta calitatea oferită de colecțiile de îmbracăminte ANTONIO GATTI.

8.     Veți avea întodeauna siguranța că veți primi exact produsele comandate – contează extrem de mult pentru noi relațiile pe care le avem cu oamenii care cumpără de la noi, prin urmare suntem foarte atenți să respectăm cerințele clienților noștri.

9.     Modificări gratuite ale pieselor vestimentare cumpărate – daca nu vă găsiți mărimea sau doriți să vi se aducă câteva modificări minore pieselor de îmbracăminte ANTONIO GATTI achiziționate, întodeauna avem în magazin si un specialist care să se ocupe de acest lucru.

10.  ANTONIO GATTI un brand cu o experiență de peste 10 ani în moda masculină.

Considerăm noi că sunt motive de 10 pentru a te îmbrăca din colecțiile ANTONIO GATTI și nu o spunem noi o spun oamenii care au cumparat produsele noastre.

Distribuie: