Blugii – cum se aleg

Blugii se aleg la fel de simplu ca și orice altă piesă vestimentară dacă ținem cont de câteva detalii. Datorită popularității și a lejerității cu care pot fi purtați se regăsesc în majoritatea garderobelor bărbătești.

Blugii se aleg ca o fundație pentru majoritatea ținutelor

Deși găsim foarte multe perechi de pantaloni, blugii sunt acea pereche pe pantaloni clasici care se pot purta la orice vârstă. În plus, se asortează cu majoritatea pieselor din garderoba ta.

Această piesă vestimentară trebuie aleasă în funcție de mărime, nuanță și design pentru a potrivi cât mai bine cu nevoile tale. Deși vei găsi blugi în diverse croiuri, îi recomandăm să-i eviți pe cei trapezi sau foarte conici.  În funcție de stilul tău de viață blugii îi putem împărți în două categorii: casual și versatili.

Blugii versatili

Cea mai versatilă alegere este perechea de blugi bleumarin. Pe lângă faptul că se asortează la multe piese casual colorate, în anumite situații poți purta perechea bleumarin și la ținutele office. Acești pantaloni trebuie să fie fără ștersături, taieturi sau încărcați cu diverse elemente din punct de vedere al designului.

Jeanșii bleumarin se pot purta cu tricouri simple sau polo, cămașă, pulovere sau diverse sacouri. Iar în picioare poți alege să porți: teniși, încălțăminte sport, ghete, și chiar anumite perechi de pantofi formali.

Din punct de vedere al momentelor potrivite, aceștia se pot purta la birou, ieșire în oraș, plimbare, școală etc.

Blugii casual

Blugii - cum se aleg

Deși toate perechile de blugi sunt considerate casual, am făcut această împărțire datorită versatilității. Cu cât o pereche de jeans este mai dechisă la culoare cu atât este considerată mai casual. Anumite perechi au în compoziție 3% elestan pentru un plus de confort.

Pentru o gamă variată de blugi, te așteptăm pe str. Turbinei, nr 4, Bacău de:

-Luni până vineri de la 9:00 – 19:00

-Sâmbătă între orele 9:00 – 14:00

Sau online la https://antoniogatti.ro/

Distribuie: