Paltoanele Double Breasted – de ce să le porți

Paltoanele Double Breasted - de ce să le porți

Paltoanele Double Breasted au devenit mai populare în rândul bărbaților și astfel, ai o gamă variată din care să-ți alegi. Fie că optezi în funcție de culoare, croi, material sau lungime, cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău.

Cum se aleg paltoanele Double Breasted

Paltoanele Double Breasted sunt acele haine de iarnă care au nasturii distribuiți pe două coloane. Astfel, putem să avem modelul Peacoat, cu blană sau paltoanele lungi sau scurte.

Paltoanele Double Breasted - de ce să le porți

Acest tip de palton se poate purta în mai multe feluri:

Pe umeri. E o variantă nonșalantă de a purta paltonul. Adică paltonul stă pe umeri fără a mai introduce brațele în mânecile hainei.  Această variantă este potrivită la o atitudine pe măsură.

Varianta clasică. Porți paltonul doar cu ultimul nasture descheiat

Descheiat În această situație poți arăta mai multe detalii ale ținutei.

Descheiat în totalitate, Fiecare parte a hainei este prinsă în nasturii de pe laterală ca în exemplul de mai jos.

Paltoanele Double Breasted vin cu un nasture interior ( nasture de „ancorare”) care ajută la închiderea paltonului. Dar rămâne la aprecierea ta, dacă dorești să te folosești de nasturele de ancorare.

Anumite modele vin cu un buzunar la piept asemănător sacourilor. Acest detaliu vine cu un dublu avantaj. Îți poți accesoriza paltonul prin intermediul batistei de buzunar sau a mănușilor.  În plus, paltoanele Double Breasted te ajută să pari mai lat datorită nasturilor și a reverelor mari și ascuțite.

Gulerul și reverele late îți permit să le porți ridicate și să îți ofere o protecție mai mare. Un alt avantaj pe care îl oferă, este confortul termic comparativ cu paltonul la un singur rând de nasturi. De fapt ai două straturi de material în partea de față. Iar în momentul în care închei paltonul aceste două straturi se suprapun.

Pentru o gamă variată de paltoane Double Breasted, te așteptăm pe str. Turbinei, nr.4, Bacău de:

Distribuie: