10 motive să vizitezi showroom-ul Antonio Gatti

Showroom Antonio Gatti

De ce să vizitați showroom-ul Antonio Gatti?

Aici găsiți ținute complete pentru orice ocazie (ceremonii, întâlniri business), pentru birou sau pentru ieșit în oraș sau la o plimbare in natură.

Doriți să vă faceți la comandă un costum, un sacou sau un palton și vreți să fiți siguri că, la final, acesta o să vă stea ca turnat.

În sezonul rece, vă oferim cea mai mare gamă de paltoane și geci de iarnă pentru bărbați (peste 120 de modele).

Deși aveți posibilitatea de a achiziționa produsele online, doriți să le probați înainte de a le cumpăra.

Vreți sa simțiți textura hainelor Antonio Gatti, să vă convingeți că folosim doar materiale naturale și să observați cum sunt lucrate produsele noastre.

Designul contemporan și standardele de înalta calitate ale magazinului creează o atmosferă primitoare, relaxată și plină de stil, drept invitație deschisă pentru clientul Antonio Gatti. Consilierii noștri vestimentari sunt pregătiți să vă ofere cele mai potrivite sfaturi astfel încât ținuta dumneavoastră să fie de nota 10.

Pentru că e posibil să vă doriți anumite modificări la produsele pe care le achiziționați, modificări care, în timpul săptămânii, se fac pe loc, în atelierul nostru.

Oferim doar haine de cea mai bună calitate.

Pentru că la showroom-ul Antonio Gatti puteți trăi o experiență sartorială completă.

Showroom Antonio Gatti

Adresa showroom-ului Antonio Gatti este in Bacău, str. Turbinei nr. 4, lângă Gepex Park.

Am ales să deschidem magazinul în această zonă, chiar lângă atelier, tocmai pentru a putea răspunde în cel mai scurt timp nevoilor clienților noștri. Astfel, fie că doriți să vă faceți un costum, un sacou sau un palton la comandă, fie că vă doriți anumite modificări la produsele ready made, aceste lucruri se vor rezolva în cel mai scurt timp.

Unul dintre consultanții noștri vestimentari va discuta cu dumneavoastră, pentru a înțelege care vă sunt așteptările și necesitățile și pentru a vă sfătui dacă este nevoie. Ulterior unul dintre maeștrii noștri croitori va veni pentru a vă lua măsurile, iar apoi, când veți veni la probă va fi lângă dumneavoastră pentru a fi siguri ca vom ajunge la rezultatul pe care vi-l doriți.

Totodată, menționam că toate modificările făcute la hainele achiziționate din showroom sunt gratuite.

Showroom Antonio Gatti

Vă așteptăm!

Distribuie: