Trenciul – cum se alege

Treciul este un articol clasic potrivit bărbaților în sezoanele de primăvară și toamnă.  Trenciul bărbătesc creat în viziunea Antonio Gatti îmbină liniile tradiționale cu croiul ușor cambrat pentru a oferi un plus de masculinitate și un look modern.

Pe lângă faptul că aduce un plus de stil, trebuie să te gândești la trenci ca la un strat protector împotriva ploii și a aerului rece. Iar atunci când situația o cere, poți ridica gulerul pentru o protecție suplimentară.

Cum să îți alegi trenciul

Trenciul - cum se alege

Dacă îți dorești să păstrezi o ținută clasică îți recomandăm să porți trenciul la nuanțe precum bleumarin, negru, gri, maro sau bordo. Pentru a accentua aspectul clasic al ținutei, te poți folosi și de o pălărie.

Pentru ținutele office, nuanța de bej se încadrează perfect. Se potrivește cu o cămașă albă, albastră sau roz pal. Peste cămașă mai poți adăuga un pulover sau un sacou gri, negru sau bluemarin. Astfel, te poți juca și cu contrastele. La fel de bine se potrivește și se poate purta peste maletă. Dacă dorești să dezvălui detalii ale ținutei poartă trenciul descheiat.

Dacă vrei să porți trenciul peste sacou, trebuie să alegi mărimea potrivită. Este indicat să îți alegi mărimea în așa fel încât trenciul să îți vină bine și cu și fără sacou.

Un alt detaliu la care trebuie să fii atent este lungimea acestuia. Trebuie să fie la câțiva cm deasupra genunchiului. Asta pentru a nu-ți tăia din înălțime din punct de vedere vizual.

Chiar dacă treciul este considerat o piesă vestimentară clasică, acesta, se poate integra ușor în ținutele casual. Astfel, poți alege să-l porți cu pantalonii chinos colorați, cu încălțăminte sport și cu tricouri simple uni.

Trenciul a devenit atât de popular încât îl poți găsi în foarte multe nuanțe.

Pentru o gamă variată de piese vestimentare office te așteptăm pe str. Turbinei, nr 4, Bacău de:

-Luni până vineri de la 9:00 – 19:00

-Sâmbătă între orele 9:00 – 14:00

Sau online la https://antoniogatti.ro/

 

Distribuie: