Costumul în carouri

Costumul în carouri

Costumul în carouri este potrivit bărbaților care se îmbracă de obicei formal, dar își doresc flexibilitate în anumite situații. Carourile atrag atenția și te vor pune în evidență.

Cum se poartă costumul în carouri?

La Antonio Gatti, costumul în carouri este compus din trei piese: vestă, sacou și pantaloni. Acest costum este atât de versatil deoarece fiecare piesă se poate purta separat și astfel se pot crea cât mai multe ținute.

Dacă ne rezumăm strict din punct de vedere a nuanței și a dimensiunii carourilor, cu cât nuanțele și carourile sunt mai pronunțate cu atât costumul este considerat mai casual. Din acest motiv, pentru bărbații care nu sunt obișnuiți să poarte carouri, le recomandăm să facă lucrurile treptat. Adică să poarte fiecare piesă separat și să încerce să o integreze în cât mai multe ținute.

Costumul din imaginea de mai sus are carouri albe. Pentru a nu încărca ținuta prea tare, recomandăm să se asorteze la o cămașă albă. La fel se poate proceda și cu imprimeurile de alte culori. Pentru a păstra ținuta cât mai simplă, alege o cravată uni.

După ce poți face această asortare subtilă, cu brio, ești pregătit pentru următorul nivel. Poți alege să asortezi o cravată cu imprimeu. În principiu, trebuie să fie din aceeași familie de culori și imprimeurile să fie de dimensiuni diferite. Sau poți alege o cămașă cu pătrățele cât mai mici și o cravată uni.

Păstrează doar pantalonii și sacoul, dar înlocuiește combinația de cravată+cămașă cu o maletă. Alege o maletă uni care va pune în evidență imprimeul prezent pe costum.

Purtând acest tip de imprimeu te va face să pari mai masiv. Carourile sunt recomandate bărbaților care sunt siguri pe ei și vor să pară impunători.

Pentru o gamă variată de costume în carouri, te așteptăm pe str. Turbinei, nr. 4, Bacău de:

-Luni până Vineri de la 9:00 – 19:00

-Sâmbătă între orele 9:00 – 14:00

-Sau online la https://antoniogatti.ro/

 

 

Distribuie: