Sacoul în carouri

Sacoul în carouri este ideal pentru bărbații care se îmbracă de regulă formal, dar își doresc să poarte și ținute casual. Acest tip de sacou îți oferă libertatea de a-l purta la aproape orice ținută. În funcție de material, textură și imprimeu, sacourile în carouri se pot purta în orice sezon și la orice oră.

Cum să porți sacoul în carouri

Un astfel de sacou te va ajuta să te faci remarcat. Dacă nu știi cum să porți sacoul în carouri trebuie să ai grijă ca restul pieselor să fie neutre. Astfel, se va crea un contrast care va pune sacoul în evidență.

Un alt mod de a pune sacoul în valoare este de a repeta una dintre nuanțele prezente pe imprimeu. Poți face acest lucru prin intermediul accesoriilor: pălărie, cravată etc. Sau prin intermediul pantalonilor.

Carourile prezente pe sacouri pot fi de diverse nuanțe și mărimi. Unele sacouri au carouri foarte discrete datorită materialului din care au fost realizate precum în fotografia de mai jos.

Sacoul în carouri

Acest tip de țesătură sau de sacou se încadrează ca o piesă simplă uni. Imprimeul este atât de discret încât se va observa doar din apropiere.

Dacă vrei să începi mai timid poți alege varianta de mai jos care are carouri mai evidente, dar sunt în tonalități diferite de albastru.

Sacoul în carouri

La polul opus se află sacoul în carouri de mai jos. În acest caz carourile sunt mai mari și mai pronunțate.

Sacoul în carouri se poate purta cu jeanși, pantaloni chinos, precum și cu pantaloni de costum. În funcție de cât de sigur te simți, acest sacou se poate asorta și cu alte piese cu imprimeu.

Pentru o gamă variată de sacouri în carouri, te așteptăm pe str. Turbinei, nr.4, Bacău de:

Distribuie: