Inscrie-te pe site si ai 5% OFF la toate produsele*! Valoare minima cos - 150 RON!

*se aplica produselor care nu se afla intr-o alta promotie

Despre noi

Antonio Gatti este un brand dedicat in exclusivitate modei masculine. Produsele realizate de noi sunt facute din tesaturi de prima calitate, achizitionate de la producatori italieni de traditie, tesaturi pe care ulterior le prelucram cu maxima atentie in atelierele proprii.
Ne adresam in primul rand barbatului urban, modern, cult, cosmopolit, care este atent cu sine insusi, prețuiește stilul și dorește să se simtă în largul său cu orice ocazie. Fiecare colectie este conceputa in jurul personalitatii clientului nostru, imbinand conceptele clasice cu liniile moderne, astfel incat sa oferim produse elegante si rezistente in timp.
Inca de la inceput, societatea a investit atat in angajatii pe care ii are, cat si in automatizarea procesului de productie pentru a satisface cerintele pietei, care se afla intr-o continua schimbare.
Nu facem rabat la calitate, astfel produsele noastre sunt fabricate din materiale superioare: casmir, lana merino, puf de gasca extra, fermoare marca YKK, nasturi metalici etc.
In colectia noastra veti gasi jachete, veste, trench-uri, sacouri pentru barbati iar produsul care ne-a facut cunoscuti este paltonul barbatesc. Detinem cea mai variata gama de paltoane pentru barbati din tara, aducand pe piata modele noi aproape saptamanal.
De asemeni aducem pe piata noastra un produs la care foarte putini romani au acces si anume gecile din puf, mai ales cele pentru tinute business si smart casual.

Echipa Antonio Gatti se preocupa constant de studierea pietei, pentru a fi intotdeauna cu un pas inaintea competitorilor nostri.