Men's Fashion
Produse Coş

Voucher cadou

REGULAMENT DE UTILIZARE A VOUCHEURULUI CADOU ANTONIO GATTI


  1. Informatii generale

Voucherele au valori de 200 lei, 300 lei, 500 lei si 700 lei. Fiecare voucher cadou are o serie unica si propriul cod de bare.

Cu aceste vouchere cadou puteti achizitiona orice produs din magazinele fizice Antonio Gatti, inclusiv produse aflate intr-o promotie.

La achizitionarea voucherului cadou nu se pot folosi bonuri cadou sau alte vouchere, acestea se achita doar cu numerar sau card bancar.

Contravaloarea voucherului nu se poate restitui. In cazul in care valoarea produsului este mai mica decat cea a voucherului, nu se da rest.

Voucherele se pot achizitiona in reteaua de magazine fizice Antonio Gatti sau din magazinul online, dar nu se pot folosi pe www.antoniogatti.ro sau in magazinele partenere ci doar in magazinele proprii Antonio Gatti.

Clientii fideli Antonio Gatti nu beneficiaza de discount-ul aferent cardului de fidelitate la achizitia unui voucher cadou.

S.C. Gatti Textile S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul de utilizare a voucherului cadou, acestea urmand a fi comunicate in scris pe site-ul oficial, www.antoniogatti.ro, cu cel putin 48 ore de la intrarea lor in vigoare.  1. Deteriorare, schimb si pierdere

In cazul deteriorarii, voucherul se poate schimba doar prezentand bonul fiscal care sa contina seria unica a voucherului cadou achizitionat. Voucherele deteriorate nu vor fi acceptate in magazinele fizice.

S.C. Gatti Textile S.R.L. nu-si asuma responsabilitatea restituirii/achitarii contravalorii unui voucher pierdut sau instrainat de catre client.


  1. Valabilitate

Voucherele au ca termen de valabilitate 31 Decembrie 2021.