Men's Fashion
Produse Coş

COSTUME BARBATI

Costumul bleumarin  este o piesa clasica din garderoba oricarui barbat  care se respecta.  Materialul din care este realizat provine de la renumitul producator italian DRAGO  si este un amestec  subtil  de lana cu matase (80 % - 20 %).  Completati-va tinuta adaugan..
1.470,00 Lei
Costum Barbati Gri Slim Din Lana CT002 100 Costum Barbati Gri Slim Din Lana CT002 100
-30 %
Costumul slim in carouri este inspirat din stilul clasic si imbina liniile minimaliste cu formele moderne, usor adaptabile contextului urban. Fiind extrem de versatil, acesta poate fi elementul cheie in crearea unor outfit-uri office impecabile. Costumul este realizat din stofa de cea mai buna calit..
630,00 Lei 900,00 Lei
Costum Barbati Gri Slim Din Lana CT002 SS002 Costum Barbati Gri Slim Din Lana CT002 SS002
New -30 %
Costumul gri este o  piesa  esentiala  a garderobei barbatului modern. Purtati-l cu o camasa alba, bleu, roz pal sau lila si cu una dintre cravatele dumneavoastra preferate: veti face o impresie puternica  de fiecare data. Realizat dintr-o tesatura de lana super 120 S de la DRAGO..
959,00 Lei 1.370,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Atunci cand aratati exceptional, va simtiti exceptional. 

Liniile  suple, materialele cele mai fine si atentia acordata detaliilor fac din costumele Antonio Gatti un imperativ pentru ocaziile  formale la care trebuie sa luati parte. Costumele pentru barbati din colectia TEMPO ofera celui care le poarta o arie nelimitata de posibilitati  pentru a se pune in valoare  fie ca  ia parte la  o sedinta de consiliu director, fie ca  merge la o cina intr-un restaurant pretentios.