Men's Fashion
Produse Coş

Termeni și condiții

ATENȚIE !

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) de pe site-ul antoniogatti.ro, implica acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea in cele mai bune condiții a site-ului, se recomanda citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. S.C. Gatti Textile S.R.L. își asuma dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.


INTRODUCERE

Acest site este întreținut și administrat de S.C. Gatti Textile S.R.L. cu sediul in mun. Bacău, str. Turbinei nr. 4, având codul de identificare fiscală CUI 31675199, N.O.R.C. J4/519/2013. Societatea poate fi contactată prin e-mail la adresa office@antoniogatti.com, sau telefonic, la nr. de telefon 0758 33 92 93. Site-ul este găzduit de serverele unei companii terțe. Pentru eventualele erori funcționale apărute din cauza unor modificări, setări, upgrade-uri etc. făcute de aceasta companie terță ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne aparține.


DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului antoniogatti.ro: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe și alte date - este proprietatea S.C. Gatti Textile S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul S.C. Gatti Textile S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.


LEGĂTURI

S.C. Gatti Textile S.R.L. nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legături de natura comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.


CONDIȚII DE RETURNARE

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumiți atunci când cumpărați produse de la noi. Dacă nu sunteți incantat de produsele cumpărate, le puteți returna și noi vă vom înapoia contravaloarea produselor comandate. Legislația romana prevede: "Consumatorul are dreptul să notifice in scris comerciantului ca renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului." (Ordonanța Guvernului nr. 34/2014). Clienții noștri pot returna produsele cumpărate, in ambalajul original, fără semne de uzura sau murdărie, in termen de 14 zile de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, anunțând acest retur in prealabil, DOAR ÎN SCRIS, pe site-ul nostru in secțiunea ( RETURNĂRI ), menționând numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, numărul comenzii, data comenzii, numele produsului, codul produsului și motivul returnării. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger. Puteți opta pentru: Doresc alt produsDoresc alta mărime sau Doresc banii înapoi. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala S.C. Gatti Textile S.R.L., folosind serviciul de mesagerie Curier Rapid. In urma completării formularului de retur, S.C. Gatti Textile S.R.L. va trimite un curier pentru a ridica coletul de la Dvs. După recepționarea coletului trimis de dumneavoastră acesta va fi supus returului și constatarea îndeplinirii condițiilor de returnare ( absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, etc ). Pentru schimbarea produsului cu: Doresc alt produs sau Doresc altă mărime se va efectua doar un schimb gratuit, costurile de transport aferente schimburilor ulterioare fiind suportate de către client. Pentru storno contravaloare: Doresc banii înapoi   veți fi notificat in scris pe e-mail, unde veți primi o adresa de E-mail in care sa ne comunicați numele dumneavoastră complet și numărul de cont pentru a va putea restitui contravaloarea produsului comandat de pe site-ul nostru. S.C. Gatti Textile S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la recepționarea datelor dumneavoastra bancare. Nu se accepta la retur decât coletele livrate cu AWB generat de S.C. Gatti Textile S.R.L.  Nu livrați colete pe cont propriu, acestea vor fi refuzate! Ne rezervam dreptul de a refuza restituirea contravalorii către Dvs. in cazul in care produsul nu corespunde calitativ sau a suferit deteriorări in timpul transportului din cauza ambalării necorespunzătoare. Produsul va fi returnat clientului pe cheltuiala acestuia.


ACCESUL LA SITE

S.C. Gatti Textile S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site și nu ii conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. Gatti Textile S.R.L., fără acordul scris al acesteia.


COMENTARII, COMUNICĂRI ȘI ALTE DATE/INFORMAȚII

Persoanele care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; pot sa trimită emailuri, sa transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atât timp cat conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură in nici un fel viata privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori in lanț, email-uri in masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de email sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricărei alte entități vor fi sancționate in conformitate cu legile in vigoare. S.C. Gatti Textile S.R.L. are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. S.C. Gatti Textile S.R.L. nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. In cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul conferă S.C. Gatti Textile S.R.L. și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, S.C. Gatti Textile S.R.L. și afiliaților/asociaților sai sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează ca are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât prin folosirea acestui conținut să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. S.C. Gatti Textile S.R.L. nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul mesajelor/comunicărilor afișate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului antoniogatti.ro.


NEWSLETTER

Newsletterul reprezintă un mijloc de informare electronică care se realizează prin intermediul postei electronice, SMS sau prin intermediul unor companii terțe (Facebook, etc), cu privire la produsele/serviciile/promoțiile pe care le oferă S.C. Gatti Textile S.R.L.. Aceste mesaje pot fi trimise persoanelor care au optat pentru primirea de newslettere și care au furnizat către S.C. Gatti Textile S.R.L. date de contact care să permită transmiterea de asemenea mesaje. Chiar dacă utilizatorii site-ului au optat pentru primirea de newslettere, aceștia pot oricând renunța la opțiunea exprimată inițial prin contactarea S.C. Gatti Textile S.R.L. la datele de contact de pe site sau prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere prin folosirea contului de utilizator, după logarea pe site.


MODALITĂŢI DE PLATĂ

Toate articolele achiziţionate de pe situl nostru pot fi achitate prin aceleaşi metode de plată. Metodele de plată disponibile sunt:

  • plata online cu card bancar, procesat de euPlătesc.ro
  • plata online cu card bancar, procesat de Netopia Payments
  • plata la curier, la ridicarea mărfurilor comandate (plată ramburs)


DETALII DESPRE LIVRARE SI RETUR

Livrarea produselor comandate pe site-ul nostru se efectuează cu ajutorul serviciilor de curierat rapid în România cât și în restul Uniunii Europene. Termenul de livrare a comenzii este de 4-5 zile lucratoare, fara a depasi 14 zile. Pe paginile de finalizare a comenzilor, clienţii au posibilitatea să aleagă dintre curierii disponibili, şi preţul transportului va fi automat afişat. În cazul în care unul sau mai multe produse nu pot fi livrate S.C. Gatti Textile S.R.L. se obligă să informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele achitate în avans urmând a fi rambursate în maximum 14 zile. Proprietatea și riscurile asupra produselor pe care vi le livrăm vor fi transferate cumpărătorului la livrare. Primul retur este suportat de către S.C. Gatti Textile S.R.L., daca se mai solicita un al doilea retur, acesta este suportat de catre Client. Dacă constatați că v-a fost percepută suplimentar orice taxă, vă rugăm să vă adresați imediat la adresa de E-mail: vanzari@antoniogatti.ro. 


CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Acest magazin on-line funcționează conform prevederilor legale ale Statului Roman. Respectăm cu stricteţe recomandările legale în materie de confidenţialitate ale datelor personale. Situl funcţionează pe un server securizat, dotat cu certificat de securitate eliberat de o autoritate competentă în domeniu. Datele clienţilor sunt folosite în mod exclusiv pentru procesarea şi livrarea comenzilor, respectiv, pentru trimiterea de newslettere periodice doar acelor clienţi care şi-au dat acordul în acest sens, înscriindu-se pe listele noastre de marketing şi comunicare. Ofiţerul desemnat cu protecţia datelor poate fi contactat la office@antoniogatti.com


DISPUTE ȘI CONFLICTE

S.C. Gatti Textile S.R.L. nu garantează ca pagina va funcționa neîntrerupt sau fără erori sau că defectele din pagină vor fi corectate. Conținutul site-ului are caracter pur informativ, nici una din informațiile ori datele prezentate nu creează obligații in sarcina proprietarului. Orice conflict apărut intre S.C. Gatti Textile S.R.L. și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere intre cele doua părți. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competenta instantelor românești.

 

ACEST WEBSITE FOLOSESTE Google AdWords

Acest website folosește serviciul Google AdWords remarketing pentru a se promova pe terțe siteuri (inclusiv rețeaua de display Google) pentru foști vizitatori ai siteului nostru. Acest lucru înseamnă că ne promovam către vizitatori care au vizitat o anumită pagină din siteul nostru, de exemplu pagina unui produs, sau a unei categorii, fără a finaliza o anumită acțiune, cum ar fi cumpărarea unui produs. Aceasta formă de promovare se poate executa pe pagina de căutare a Google, sau pe un site din rețeaua de display. Terțe părți, inclusiv Google, folosesc cookies pentru a servi reclame bazate pe vizitele anterioare făcute pe antoniogatti.ro Bineînțeles, toate datele colectate vor fi folosite in concordanta cu politica noastră de confidențialitate și politica de confidențialitate Google. Vă puteți seta preferințele despre cum Google vă arată reclamele, folosind pagina de preferințe a reclamelor Google. Dacă doriți să nu mai fiți contactat, prin folosirea de cookies sau in funcție de preferințele dumneavoastră puteți accesa această pagină.


DISPOZIȚII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.
 


Echipa S.C. Gatti Textile S.R.L. va mulțumește pentru înțelegere.