Men's Fashion
Produse Coş

Termeni si conditii

ATENTIE !

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) de pe site-ul 
www.antoniogatti.ro, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. S.C. Gatti Textile S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.


INTRODUCERE

Acest site este intretinut si administrat de S.C. Gatti Textile S.R.L. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului 
www.antoniogatti.ro imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Gatti Textile S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. Gatti Textile S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI

S.C. Gatti Textile S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.


CONDITII DE RETURNARE

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea produselor comandate. Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului." (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014). Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe site-ul nostru in sectiunea ( RETURNARI ), mentionand numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, numarul comenzii, numele produsului, codul produsului, si motivul returnarii. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger. Puteti opta pentru: Doresc alt produsDoresc alta marime sau Doresc banii inapoi. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala S.C. Gatti Textile S.R.L., folosind serviciul de mesagerie Curier Rapid. In urma completarii formularului de retur, S.C. Gatti Textile S.R.L. va trimite un curier pentru a ridica coletul de la Dvs. Dupa receptionarea coletului trimis de dumneavoastra acesta va fi supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare ( absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, etc ). In aceasi zi veti fi notificat in scris pe e-mail, unde veti primi o adresa de E-mail in care sa ne comunicati numele dumneavoastra complet si numarul de cont pentru a va putea restitui contravaloarea produsului comandat de pe site-ul nostru. S.C. Gatti Textile S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data primirii datelor bancare pentru efectuarea transferului. Nu se accepta la retur decat coletele livrate cu AWB generat de S.C. Gatti 
Textile S.R.L. Pentru schimbarea produsului cu: Doresc alt produs sau Doresc alta marime se va efectua doar un schimb gratuit, costurile de transport aferente schimburilor ulterioare fiind suportate de catre client. Nu livrati colete pe cont propriu, acestea vor fi refuzate! Ne rezervam dreptul de a refuza restituirea contravalorii catre Dvs. in cazul in care produsul nu corespunde calitativ sau a suferit deteriorari in timpul transportului din cauza ambalarii necorespunzatoare. Produsul va fi returnat clientului pe cheltuiala acestuia.


ACCESUL LA SITE

S.C. Gatti Textile S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. Gatti Textile S.R.L. , fara acordul scris al acesteia.


COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita emailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de email sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare S.C. Gatti Textile S.R.L. are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. S.C. Gatti Textile S.R.L.. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera S.C. Gatti Textile S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, S.C. Gatti Textile S.R.L. si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. S.C. Gatti Textile S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului 
www.antoniogatti.ro


NEWSLETTER

Newsletterul reprezinta un mijloc de informare electronica care se realizeaza prin intermediul postei electronice, SMS sau prin intermediul unor companii terte (facebook, etc), cu privire la produsele/serviciile/promotiile pe care le ofera S.C. Gatti Textile S.R.L.. Aceste mesaje pot fi trimise persoanelor care au optat pentru primirea de newslettere si care au furnizat catre S.C. Gatti Textile S.R.L. date de contact care sa permita transmiterea de asemenea mesaje. Chiar daca utilizatorii site-ului au optat pentru primirea de newslettere, acestia pot oricand renunta la optiunea exprimata initial prin contactarea S.C. Gatti Textile S.R.L. la datele de contact de pe site sau prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere prin folosirea contului de utilizator, dupa logarea pe site.

TAXE SUPLIMENTARE

S.C. Gatti Textile S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentare clientului la cumpararea produsului. Pretul transportului produsului comandat de pe site-ul  www.antoniogatti.ro catre client, precum si costul eventualului retur este suportat de catre S.C. Gatti Textile S.R.L.. Daca constatati sa v-a fost perceputa suplimentar orice taxa, va rugam sa va adresat imediat la adresa de E-mail vanzari @ antoniogatti.ro

CONDITII LEGALE

Acest magazin on-line functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

S.C. Gatti Textile S.R.L. nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Continutul site-ului are caracter pur informativ, nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina proprietarului. Orice conflict aparut intre S.C. Gatti Textile S.R.L.. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 Acest website foloseste Google AdWords

 

   Acest website foloseste serviciul Google AdWords remarketing pentru a se promova pe terte siteuri (inclusiv reteaua de display Google) pentru fosti vizitatori ai siteului nostru. Acest lucru inseamna ca ne promovam catre vizitatori care au vizitat o anumita pagina din siteul nostru, de exemplu pagina unui produs, sau a unei categorii, fara a finaliza o anumita actiune, cum ar fi cumpararea unui produs. Aceasta forma de promovare se poate executa pe pagina de cautare a Google, sau pe un site din reteaua de display. Terte parti, inclusiv Google, folosesc cookies pentru a servi reclame bazate pe vizitele anterioare facute pe antoniogatti.ro Bineinteles, toate datele colectate vor fi folosite in concordanta cu politica noastra de confidentialitate si politica de confidentalitate Google.

   Va puteti seta preferintele despre cum Google va arata reclamele, folosind pagina de preferinte a reclamelor Google. Daca doriti sa nu mai fiti contactat, prin folosirea de cookies sau in functie de preferintele d-voastra puteti accesa aceasta pagina.


DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

 

Echipa S.C. Gatti Textile S.R.L. va multumeste pentru intelegere.