NOU! Toate produsele Antonio Gatti beneficiaza de Transport si Retur Gratuit. Poti plati prin card in 3 rate* sau iti poti rezerva modelul dorit. Stocurile se epuizeaza rapid!

Termeni si conditii

ATENTIE !

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) de pe site-ul
www.antoniogatti.ro, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. S.C. Gatti Textile S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

INTRODUCERE

Acest site este intretinut si administrat de S.C. Gatti Textile S.R.L. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului
www.antoniogatti.ro imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Gatti Textile S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. Gatti Textile S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI

S.C. Gatti Textile S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

CONDITII DE RETURNARE

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea produselor comandate. Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului." (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014). Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe site-ul nostru in sectiunea ( RETURNARI 
), mentionand numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, numarul comenzii, numele produsului, codul produsului, si motivul returnarii. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger. Puteti opta pentru: Doresc alt produs, Doresc alta marime sau Doresc banii inapoi. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala S.C. Gatti Textile S.R.L., folosind serviciul de mesagerie Curier Rapid. In urma completarii formularului de retur, S.C. Gatti Textile S.R.L. va trimite un curier pentru a ridica coletul de la Dvs. Dupa receptionarea coletului trimis de dumneavoastra acesta va fi supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare ( absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, etc ). In aceasi zi veti fi notificat in scris pe e-mail, unde veti primi o adresa electronica in care sa ne comunicati numele dumneavoastra complet si numarul de cont pentru a va putea restitui contravaloarea produsului comandat de pe site-ul nostru. S.C. Gatti Textile S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 zile lucratoare de la data primirii datelor bancare pentru efectuarea transferului. Nu se accepta la retur decat coletele livrate cu AWB generat de S.C. Gatti Textile S.R.L. Pentru schimbarea produsului cu: Doresc alt produs sau Doresc alta marime se va efectua doar un schimb gratuit, costurile de transport aferente schimburilor ulterioare fiind suportate de catre client. Nu livrati colete pe cont propriu, acestea vor fi refuzate! Ne rezervam dreptul de a refuza restituirea contravalorii catre Dvs. in cazul in care produsul nu corespunde calitativ sau a suferit deteriorari in timpul transportului din cauza ambalarii necorespunzatoare. Produsul va fi returnat clientului pe cheltuiala acestuia.

ACCESUL LA SITE

S.C. Gatti Textile S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. Gatti Textile S.R.L. , fara acordul scris al acesteia.

CONFIDENTIALITATE

S.C. Gatti Textile S.R.L. se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pentru crearea unui cont pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, orasul,codul postal,modalitatea de plata si metoda de livrare. Prin completarea formularului de comanda de pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dumneavoastra personale sa intre in baza de date a companiei S.C. Gatti Textile S.R.L., care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la S.C. Gatti Textile S.R.L. si de la partenerii sai cu grija selectati. In cazul in care nu doriti sa primiti astfel de informati, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, puteti oricand sa refuzati primirea acestora. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Gatti Textile S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.

La cererea dvs. scrisa, datata si semnata, trimisa adresa de mail, anual, S.C. Gatti Textile S.R.L., in mod gratuit, va confirma daca utilizeaza datele furnizate de dvs. sau va inceta orice prelucrare a acestora. S.C. Gatti Textile S.R.L. va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie.

S.C. Gatti Textile S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@antoniogatti.com 


COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita emailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de email sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare S.C. Gatti Textile S.R.L. are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. S.C. Gatti Textile S.R.L.. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera S.C. Gatti Textile S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, S.C. Gatti Textile S.R.L. si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. S.C. Gatti Textile S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului
www.antoniogatti.ro


NEWSLETTER

Abonarea la newsletter esta gratuita si implica acordul tuturor specificatiilor din aceasta sectiune. Pentru dezabonare este suficient sa ne trimiteti un mesaj in acest sens. Mesajul trebuie sa vina de pe adresa de mail pentru care doriti dezabonarea.

Suntem 100% anti-spam si nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor organisme de stat.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. S.C. Gatti Textile S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la c
omenzi@antoniogatti.ro

CONDITII LEGALE

Acest magazin on-line functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

S.C. Gatti Textile S.R.L. nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Continutul site-ului are caracter pur informativ, nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina proprietarului. Orice conflict aparut intre S.C. Gatti Textile S.R.L.. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

 

Echipa S.C. Gatti Textile S.R.L. va multumeste pentru intelegere.