Men's Fashion
Produse Coş

Politica de Confidențialitate

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

S.C. Gatti Textile S.R.L., cu sediul în Strada Turbinei, Nr. 2, 600360, Bacău, România, în calitate de operator de date, se angajează sa respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților sai.
Nu transmitem, nu vindem și nu cedam terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara S.C. Gatti Textile S.R.L. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile noastre.
Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării site-ului www.antoniogatti.ro


Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

In functie de produsele, serviciile sau functionalitățile de care doriti sa beneficiati, va trebui sa prelucram anumite date personale, care, in general, vor fi dupa caz urmatoarele:
1. Datele de identificare (de exemplu, numele, prenumele, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, țara din care interactionati cu noi etc);
2. Informatii economice si de tranzacționare - de exemplu, informatiile privind platile sau pe cele privind cardul bancar, informații despre achiziții, comenzi, returnări etc. Platile prin card nu sunt procesate in mod direct de S.C. Gatti Textile S.R.L., ci sunt efectuate prin intermediul furnizorului de servicii EuroPaymentServices S.R.L. - www.euplatesc.ro. Noi putem prelucra datele dvs. bancare in cazul unui retur, situatie in care aceste informatii ne sunt furnizate direct de dvs. pentru a ne permite rambursarea banilor.
3. Datele privind conectarea, geolocalizarea și navigatia (in cazul în care interacționați cu noi, de exemplu, de pe telefonul mobil);
5. Date privind gusturile, preferințele si obişnuințele dumneavoastră, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul inregistrarii contului de utilizator, în contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezultă din utilizarea acestuia.
4. Informații comerciale (de exemplu, dacă sunteți abonat la newsletter-ul nostru);


Scopurile prelucrării

Dacă sunteți client al site-ului www.antoniogatti.ro, S.C. Gatti Textile S.R.L. prelucrează datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
1. Pentru a va gestiona inregistrarea ca utilizator - in cazul in care decideți sa va înregistrati pe site-ului www.antoniogatti.ro, trebuie sa va prelucrăm datele pentru a va identifica ca utilizator al acesteia și pentru a va oferi acces la diferitele sale functionalitati,
2. Pentru dezvoltarea, îndeplinirea și executarea contractului de vânzare-cumpărare dintre dumneavoastră şi S.C. Gatti Textile S.R.L., respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe site-ul www.antoniogatti.ro, informarea dumneavoastră asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
3. Pentru îndeplinirea obligațiilor legale, inclusiv a obligațiilor în materie fiscala.
4. Pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de S.C. Gatti Textile S.R.L., prin intermediul site-ului www.antoniogatti.ro. Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior, la secțiunea Contul meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secțiunii Contul meu. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
5. In scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
6. Pentru rezolvarea plangerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a imbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.


Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs.

Baza legală care ne permite să vă prelucrăm datele personale depinde și de scopul pentru care le prelucrăm, astfel:
1. Gestionarea înregistrării dvs. ca utilizator al al site-ului www.antoniogatti.ro  - prelucrarea datelor dvs. este necesară pentru semnarea termenilor care reglementează utilizarea acestuia. Cu alte cuvinte, pentru înregistrarea dvs. ca utilizator, trebuie să vă prelucrăm datele personale, altfel nu am putea să vă gestionăm înregistrarea.
2. Desfășurarea relației contractuale - prelucrarea datelor dvs. este necesară pentru executarea contractului devânzare-cumpărare sau de furnizare a serviciilor în relatie cu dvs.
3. Indeplinirea obligațiilor legale - prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale.
4. Marketing - va prelucram datele dvs. în scopuri de marketing în baza consimțamantului pe care ni-l dați, de exemplu: atunci când sunteți de acord să primiți informații personalizate prin diverse mijloace, atunci când autorizați trimiterea de notificări push pe dispozitivul mobil sau când acceptați termenii și condițiile legale de a participa la o acțiune promoțională. Pentru a vă prezenta informații personalizate, considerăm că avem un interes legitim pentru întocmire aprofilului dvs. cu informațiile pe care le avem despre dvs. (cum ar fi navigarea pe care o efectuați, preferințele sau istoricul achizițiilor) și cu datele personale pe care ni le-ați furnizat, deoarece înțelegem că prelucrarea acestor date este de asemenea în avantajul dvs. deoarece permite să vă îmbunătățiți experiența ca utilizator și să accesați informațiile în funcție de preferințele dvs.
5. Analiza utilizării și a calității - considerăm că avem un interes legitim pentru analizarea caracterului de utilizare al site-ului www.antoniogatti.ro și a gradului de satisfacție a utilizatorului, deoarece înțelegem că prelucrarea acestor dateeste de asemenea în avantajul dvs. întrucât scopul este îmbunătățirea experienței utilizatorului și oferirea unui serviciu de calitate superioară.
6. Rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe site-ului www.antoniogatti.ro - prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al S.C. Gatti Textile S.R.L. de a asigura funcționarea corectă a site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.


Durata pentru care vă prelucrăm datele

S.C. Gatti Textile S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus. În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina S.C. Gatti Textile S.R.L.
Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a-si retrage consimtamantul in privinta prelucrarii datelor sale personale in orice moment. Daca doriti sa eliminați datele dvs. personale si alte date din magazinul nostru online, puteti sa vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator. Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, S.C. Gatti Textile S.R.L. va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de S.C. Gatti Textile S.R.L. pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.


Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, S.C. Gatti Textile S.R.L. poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină S.C. Gatti Textile S.R.L. în desfășurarea activității prin intermediul site-ului  www.antoniogatti.ro (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:
- pentru administrarea site-ului www.antoniogatti.ro;
- în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către S.C. Gatti Textile S.R.L. prin intermediul site-ului www.antoniogatti.ro;
- pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
- pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
- pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
- atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

 

Pentru a îndeplini scopurile indicate în această Politică de confidențialitate, este necesar să acordăm acces la datele dvs. personale terților care ne oferă sprijin în serviciile pe care vi le oferim, și anume:


- furnizori de servicii gestiune si facturare:
  • Intelligent It Srl - www.smartbill.ro

- furnizori și colaboratori de servicii logistice, de transport și de livrare:
  • Dynamic Parcel Distribution https://www.dpd.com/ro

- furnizori de servicii – plati online:


Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către S.C. Gatti Textile S.R.L. pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.


Drepturile de care beneficiați

1. Dreptul de a fi informat: aveți dreptul să obțineți informatii cu privire la categoriile de date colectate, scop, destinatari, transfer.

2. Portabilitatea datelor: aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dvs sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.
3. Dreptul de a fi uitat: aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de S.C. Gatti Textile S.R.L., cu excepția următoarelor situații: aveți o solicitare nerezolvată, aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată, aveți o datorie neplătită, dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.
4. Dreptul de a face opozitie: aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim. S.C. Gatti Textile S.R.L. nu va continua
să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în
baza unor proceduri judiciare.
5. Dreptul de acces la date: aveți dreptul de a solicita acces la informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră.
6. Dreptul de a rectifica Datele: puteti solicita rectificarea datelor in cazul in care acestea sunt procesate gresit.
7. Dreptul de restrictionare a prelucrarilor: puteti cere restrictionarea datelor folosite sau a transferului de date.

8. Dreptul de a se opune la profilari: aveti dreptul de a nu face obiectul unei decizii de profilare atunci cand aceasta se bazeaza pe prelucrarea automata.


Modificări ale politicii de confidențialitate

In cazul in care vom considera ca este necesar sa  modificăm informațiile cuprinse în prezenta Politică de confidențialitate si modificarea în cauză este importantă pentru confidențialitatea dvs.,  vă vom comunica acest lucru prin intermediul site-ului www.antoniogatti.ro sau vă vom transmite la adresa de e-mail, astfel încât să puteți verifica modificările, să le evaluați și, daca doriti, să vă opuneți sau să anulați orice serviciu sau funcționalitate. Va indemnam  să verificați periodic Politica noastra de confidențialitate in situatia în care există modificări minore.
Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: 
DPO@antoniogatti.ro Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: Politica Cookies .