Ținutele office relaxate pentru birou

Ținutele office relaxate pentru birou oferă mai multă libertate de exprimare comparativ cu locurile de muncă care cer un cod vestimentar strict. Acest material este continuarea articolului despre ținutele office stricte.

Ținutele office relaxate

În această situație se aplică majoritatea sfaturilor din articolul precedent, dar depinde, de tine, cât de mult îți dorești să îți personalizezi ținuta. Dacă ai această libertate, îți propunem să îți alegi costume cu imprimeuri precum ar fi cele în dungi sau în carouri.  Purtând aceste costume vei transmite că ești o persoană sigură și încrezătoare.

Dacă știi cum să porți un costum cu imprimeu, te va pune într-o poziție favorabilă. Pentru a atrage atenția asupra ta, ai nevoie de aceste detalii. Bineînțeles, depinde și de caracterul tău.

Un astfel de costum cu imprimeu se poate pune în evidență prin mai multe artificii. Cele mai simple variante sunt de a pune în evidență o nuanță prezentă pe imprimeu prin intermediul accesoriilor sau a cămășii.

Ținutele office relaxate

O altă variantă de a pune aceste piese în evidență este prin intermediul contrastului. Poți alege să porți sacoul cu imprimeu și pantalonii să fie dintr-o nuanță neutră. Sau să păstrezi pantalonii cu imprimeu și să porți un sacou cât mai simplu.

Pe lângă clasicele nuanțe, poți alege cămăși cu imprimeuri în formă de dungi, carouri sau alte forme geometrice discrete.

Cravatele pot avea diverse imprimeuri sau să fie colorate. În funcție de ținuta aleasă, cravata poate fi pata de culoare.

Ținutele office relaxate

În funcție de ținuta aleasă, te poți juca cu o pereche de șosete colorate. Șosetele se pot alege ca pată de culoare sau asortate la una dintre piesele vestimentare.

În sezonul de toamnă-iarnă clasica combinație de cămașă și cravată se poate înlocui cu ajutorul unei malete dintr-o nuanță neutră sau colorată.

Ți se oferă o libertate mare și din punct de vedere al încălțămintei și poți explora și alte nuanțe pe lângă negru sau maro.

Ținutele office relaxate

Pentru o gamă variată de piese vestimentare office te așteptăm pe str. Turbinei, nr.4, Bacău de:

– Luni până vineri de la 9:00 – 19:00

– Sâmbătă între orele 9:00 – 14:00

Sau online la https://antoniogatti.ro/

Distribuie: