Pantalonii eleganți – cum se aleg

Pantalonii eleganți reprezintă perechea ideală de care ai nevoie la toate evenimentele și în situațiile formale. În plus, sunt potriviți pentru ținutele office și business-casual.

Cum se aleg pantalonii eleganți

Pentru  a nu exista nicio confuzie, în categoria pantalonilor eleganți intră acele perechi realizate din stofă pe care le găsim la un costum (sacou+ pantalon) sau separat.

Cu cât o pereche de pantaloni este mai simplă cu atât este considerată mai elegantă. Adică avem pantaloni de nuanța bleumarin, negru și gri fără niciun imprimeu. Acești pantaloni sunt cei mai ușor de asortat la piesele pe care le ai deja în garderobă.

Pantalonii eleganți - cum se aleg

Dacă nu știi care sunt evenimentele sau situațiile care necesită pantaloni eleganți te ajutăm noi.

Poartă pantalonii eleganți la:

-ieșiri importante

-nunți, botezuri sau cununii

-anumite interviuri în funcție de profilul firmei ( casă de avocatură, bancă, centrul de relații cu publicul, consilier vânzări etc)

-evenimente care au un cod vestimentar specific: office, business-casual, business, formal, cocktail party etc.

-cine importante: cu firma, parteneri de afaceri etc.

Pantalonii de costum se pot purta cu majoritatea pantofilor formali iar în unele situații merg și cei casual sau sport. În acest context, depinde foarte mult de stilul tău vestimentar.

Pantalonii eleganți se pot purta și cu sacouri de la alte costume dacă se potrivesc din punct de vedere cromatic și al texturii. Iar bărbații curajoși, nu au nicio problemă în a asorta pantalonii la jachetele din piele sau denim.

Pantalonii eleganți - cum se aleg

Pantalonii eleganți negri sau cei bleumarin închis sunt potriviți persoanelor sobre care nu doresc să iasă în evidență sau vor să facă o ușoară trecere de la negru spre o nuanță de albastru.

Dacă ai de ales între nuanțele de bleumarin închis și cea normală, pentru versatilitate, alege bleumarin simplu.

În timpul săptămânii, pantalonii bleumarin îi poți purta la întâlnirile formale sau la birou, iar la final de săptămână  la o întâlnire, club sau la o petrecere. Totul depinde de cum îi asortezi.

Pantalonii eleganți gri sunt cei mai ușor de asortat pentru că se potrivesc atât cu pantofii maro precum și cu cei negri.

Pentru o gamă variată de pantaloni eleganți te așteptăm pe str. Turbinei, nr4, Bacău de:

-Luni până Vineri de la: 9:00-19:00

-Sâmbătă între orele 9:00 – 14:00

Sau online la https://antoniogatti.ro/ 

 

Distribuie: