Paltonul cu guler de blană pentru bărbați

Paltonul cu guler de blană pentru bărbați

Paltonul cu guler de blană este destinat bărbaților cărora nu le este frică să se afirme. Aceste detalii minore, pot emana un stil și o eleganță deosebită. Site-urile de specialitate l-au denumit aristocrat.

Câteva detalii despre paltonul cu guler de blană

În primul rând, haina cu guler de blană este potrivită de a se purta doar peste un costum sau la o ținută business-casual. O astfel de haină îți oferă un aer autoritar și elegant și necesită a se asorta doar cu îmbrăcăminte formală. Purtată peste o ținută casual sau sport ar crea un contrast total nepotrivit. În al doilea rând, paltonul cu guler de blană nu este pentru orice bărbat. Această haină cere atitudinea potrivită.

Modelul nostru la care facem referire, în acest articol, este o haină de tip pea coat care are o blană detașabilă și nasturi metalici. Paltonul cu guler de blană este pus în evidență și datorită contrastului dintre cele două texturi. Adică dintre blană și haină. În plus, avem detalii în spatele paltonului cum ar fi faldul și slițul care oferă lejeritate în mișcare. Iar când vrei ceva diferit de la haină e suficient să renunți la gulerul din blană.

detalii haină cu guler de blană spate

Această haină arată bine purtată atât încheiată precum și descheiată. În momentele în care vrei să porți o ținută casual, poți alege să renunți la gulerul de blană și haina se va transforma într-una de tip PeaCoat.

Un alt detaliu importat al acestei haine este materialul din care este confecționată. Compoziția este 80% lână și 20% cașmir – ideală pentru zilele friguroase de toamnă și iarnă.

Pentru această haină, dar și pentru o gamă variată de paltoane te așteptăm pe str. Turbinei, nr 4, Bacău de:
– Luni până Vineri de la 9:00 – 19:00
– Sâmbătă între orele și 9:00 – 17:00
 
Cum ai purta această haină cu guler din blană?
Distribuie: