Paltoanele lungi – cum se aleg

Paltoanele lungi sunt preferatele bărbaților maturi, care se îmbracă formal, în majoritatea timpului și preferă stilul clasic.

Ce trebuie să știi când îți alegi paltoanele lungi

Paltoanele lungi - cum se aleg

Când se alege un astfel de model, lungimea este crucială. Este important ca lungimea paltonului să nu treacă de genunchi. În astfel de situații, un palton prea lung, îți taie din lungimea picioarelor. Majoritatea bărbaților nu și-ar dori să aibe picioare mai scurte.

Anumite modele de paltoane arată bine doar lungi. Menționăm acest lucru deoarece anumite persoane vor să le scurteze la croitor. Prin această intervenție nu se vor mai respecta anumite proporții. De ex. un buzunar prea mare va arăta ciudat pe un palton scurt, ultimul nasture să fie amplasat prea jos etc. Pentru persoanele friguroase, paltoanele lungi, oferă un avantaj suplimentar. Datorită lungimii oferă o protecție suplimentară în partea superioară a picioarelor.

Paltoanele lungi - cum se aleg

Dacă ești o persoană care poartă, des, sacouri, trebuie să fii atent la mărimea aleasă. Trebuie să fie o mărime potrivită atât pentru momentele în care porți sacou precum și când nu-l porți. Acest aspect se poate verifica în zona umerilor. În ambele situații umărul nu trebuie să fie căzut.

Un palton simplu este atemporal, stilat și foarte versatil. Sunt bărbați care adaptează paltoanele lungi formale la stilul casual. Modelul cel mai popular pe care îl vedem purtat la o ținută casual este cel camel. Una dintre cele mai întâlnite asortări în cazul ținutelor casual este paltonul camel și hanoracul.

Deși paltoanele lungi se găsesc în toate nuanțele posibile, cele mai populare și ușor de asortat sunt cele camel, negre, gri, camel, bej și bordo. Dacă ne-am orienta după rândul de nasturi vom găsi modele cu un rând sau două.

Anumite modele de paltoane vin în dotare cu buzunare la piept care se pot accesoriza cu o batistă de buzunar sau cu o pereche de mănuși.

Pentru o gamă variată de paltoane lungi te așteptăm pe str. Turbinei, nr 4, Bacău, de:

-Luni până Vineri de la 9:00 – 19:00

-Sâmbătă între orele 9:00 – 14:00

Sau online la https://antoniogatti.ro/

Distribuie: