Paltoanele bleumarin – cum se aleg

Paltoanele bleumarin - cum se aleg

Paltoanele bleumarin sunt printre cele mai versatile haine de iarnă pe care le poate alege un bărbat. Indiferent de stilul ales, nuanța de bleumarin se poate asorta la orice. În plus și nuanța de bleumarin se găsește în diferite tonalități de la închis la deschis.

Paltoanele bleumarin disponibile la Antonio Gatti

În funcție de stilul tău vestimentar paltoanele pot fi cu inspirație militărească, office sau casual.

Modele cu inspirație militărească

Paltoanele bleumarin - cum se aleg

Haina de mai sus este scurtă, cambrată, cu epoleți și buzunare laterale inserate. Se poate purta atât în situații casual sau la ținute smart-casual. Datorită aspectului casual una dintre cele mai potrivite asortări este cu jeanșii bleumarin. Modelul se poate comanda aici

Paltoanele bleumarin - cum se aleg

Modelul PeaCoat este printre clasicele paltoane de care are nevoie un bărbat în garderoba sa. Acesta este potrivit la mai multe stiluri vestimentare și vine cu un plus de masculinitate. Modelul de mai sus are închidere la două rânduri de nasturi în formă de V și buzunare laterale cu clapă. Datorită designului, paltonul PeaCoat arată cel mai să fie purtat încheiat. Pentru un plus de stil, îți recomandăm să-l porți peste o cămașă uni și o cravată colorată. Modelul se poate comanda aici.

Palton casual bleumarin

Acest palton este foarte versatil pentru că este versatil prin gulerul care poate fi purtat atât ridicat și încheiat cu nasturi, cât și pliat cu reverul în V. Practic ai două modele într-unul singur. Paltonul este ideal pentru persoanele care, de regulă, se îmbracă casual și mai au momente în care trebuie să fie elegante. Paltonul se poate purta atât peste combinația de cămașă și cravată/maletă. Acestea  te vor pune în evidență pentru că atrage atenția asupra feței. Acest palton se poate comanda aici.

Paltoanele bleumarin elegante

Acest model arată cel mai bine peste un costum sau o ținută office. Este un palton clasic. Modelul se poate comanda aici.

Acest palton este asemănător cu cel de mai sus. Singura diferență față de cel de sus o reprezintă rândul de nasturi. Unul este la două rânduri de nasturi, iar acesta la un singur rând de nasturi. Dacă ești indecis între cele două modele, poți alege în funcție de sacourile pe care le porți de obicei. Dacă porți de regulă, sacouri la două rânduri de nasturi, cel mai potrivit palton pe care îl poți purta peste este cel la un singur rând de nasturi.

Pentru o gamă variată de paltoane te așteptăm pe str. Turbinei, nr 4, Bacău de:
– Luni până Vineri de la 9:00 – 19:00
– Sâmbătă între orele 9:00 – 17:00
 
Distribuie: