Maleta pentru bărbați – cum se alege

Maleta pentru bărbați - cum se alege

Maleta pentru bărbați este una dintre acele piese de care ai nevoie în sezonul de toamnă-iarnă. Acest articol vestimentar îl mai găsim sub denumirea de pulover pe gât sau maletă.

Caracteristici maletă

Maleta se poate confecționa din diverse materiale și poate avea texturi, grosimi și culori diferite. În funcție de aceste caracteristici se împarte în două categorii: casual și elegant. Cu cât un material este mai colorat  și mai gros cu atât este considerat mai casual.

Gulerul lung cilindric este cel care îți protejează gâtul de temperaturile reci. Există pulovere pe gât cu guler lung care trebuie suflecat, precum şi pulovere cu guler mai scurt care nu mai trebuie răsfrânt.

Cum se poartă maleta pentru bărbați

maleta pentru bărbați

În funcție de preferințele tale se poate purta atât în pantaloni sau peste. O ținută formată dintr-o maletă introdusă în pantaloni are un aspect mai formal. Compară acest lucru cu o cămașă purtată în pantaloni sau peste. Singura diferență e că maleta arată bine purtată în orice fel.

Aceasta este o piesă vestimentară care merge purtată la aproape orice și în fiecare combinație

Maleta se poate asorta atât la ținute formale precum și la cele casual. În cazul ținutelor formale înlocuieşte combinaţia de cămaşă cu cravata şi se poate purta sub sacoul de costum sau sacoul sport. Dacă sacoul este cu imprimeu poți alege o maletă din aceeași nuanță. Iar în cazul ținutelor casual înlocuiește o bluză sau un tricou.

Maleta se mai poate purta cât mai simplu posibil, cu un sacou sau costum, cu un palton sau o haină casual, sub o cămașă, peste o cămașă, sub o vestă de costum sau una matlasată, sau în diverse combinații casual.

Pentru o gamă variată de malete te așteptăm pe str. Turbinei, nr 4, Bacău de:
– Luni până Vineri de la 9:00 – 19:00
– Sâmbătă între orele și 9:00 – 14:00
Distribuie: