Haină de iarnă cu puf de gâscă

Haină cu puf de gâscă
O haină de iarnă cu puf de gâscă, realizată dintr-un material impermeabil, termoizolator  este utilă în garderoba fiecărui bărbat. Această haină își găsește utilitatea în mai multe ramuri aferente stilului nostru de viață. Se poate purta atât la munte precum și în mediul urban, fie că o vom folosi pentru mersul la ski, la o cabană, ieșire în oraș sau asortată la un costum business.
Haină de iarnă cu puf de gâscă
Pe lângă faptul că ne oferă un confort termic, această haină se integrează perfect într-un stil formal sau casual. Dacă este purtată peste un costum, rezultă un mix de stiluri datorită contrastului dintre casual (haina de iarnă) și formal (costumul). Iar dacă se combină cu alte piese casual, accentuează stilul vestimentar casual.
Haină de iarnă cu puf de gâscă
Pentru bărbații care vor să se exprime, din punct de vedere vestimentar, au mai multe variante de a purta această haină. Atât gluga precum și blana sintetică sunt detașabile.

De ce să alegi o haină de iarnă cu umplutură din puf de gâscă

Haină de iarnă cu puf de gâscă

În confecționarea acestei haine s-au utilizat ultimele tehnici pentru a împiedica puful de gâscă să iasă prin îmbinări, iar închiderea se face prin fermoar marca YKK. 
Alte caracteristici ale aceastei haine sunt aspectul ușor umflat și că este foarte ușoară. Iar atunci când trebuie să o depozitezi, la schimbarea sezonului, se poate compacta să nu ocupe mult spațiu. În plus, dacă este îngrijită în mod corespunzător, te vei putea bucura de această haină foarte mulți ani.
 
Când se alege o haină cu puf de gâscă, trebuie să fim atenți la două aspecte: pe de o parte să nu permită pufului să iasă, iar, pe de altă parte, să nu permită apei să pătrundă la interior și să ude puful.
Umplutura de puf este cunoscută, din cele mai vechi timpuri, ca fiind unul dintre cei mai buni izolatori. Datorită proprietății sale, puful stochează aerul cald pe care îl elimină corpul nostru în niște cămăruțe foarte mici și, astfel, formează o barieră termică ce ne protejează de frigul exterior.
Pentru o gamă variată de haine cu puf de gâscă te așteptăm pe str. Turbinei, nr 4, Bacău de:
– Luni până Vineri de la 9:00 – 19:00
– Sâmbătă între orele și 9:00 – 17:00
 
Sau online la https://antoniogatti.ro
Distribuie: