Ce să știi despre Costumul Gri (2020)

Costumul gri, alaturi de cel negru si cel bleumarin, este unul din cele trei costume esentiale din garderoba oricarui barbat care se respecta.
Intrucat vara si-a intrat in drepturi, costumul gri devine cel mai “purtabil” dintre toate cele trei mentionate mai sus intrucat poate face mai usor suportabile temperaturile ridicate.


In functie de accesoriile pe care le adaugam costumului, acesta poate fi purtat aproape in toate ocaziile: la birou, la o intalnire de afaceri, la o petrecere dupa programul de munca dar si la o nunta sau la un botez.
Costumul gri este formal, dar nu atat de formal cum este cel negru. Doar acesta din urma poate fi purtat daca suntem invitati la un eveniment black tie sau white tie. Daca insa evenimentul este mai putin formal decat black tie, atunci costumul gri devine o varianta de luat in calcul. In acest caz nu veti da gres daca il veti purta cu camasa alba, cravata neagra si o batista alba la buzunarul de la piept.


Daca ocazia la care urmeaza sa mergeti este mai relaxata puteti sa faceti un exercitiu de stil si sa il purtati cu orice nuante doriti sau pe care le aveti deja aveti in garderoba. Camasile albe, negre, lila sau roz pal se potrivesc perfect costumului gri. In functie de nuantele camasilor, puteti alege si accesoriile potrivite fiecarei situatii. Cravatele roz, rosii, burgundy, albastre, galbene, portocalii, vor complimenta perfect costumul gri.
Daca atmostfera este mai relaxata, costumul gri poate fi purtat si fara cravata.


Pantofii si cureaua pe care le veti alege cand veti imbraca costumul gri pot fi atat negre cat si maro.

Produse similare

Distribuie: