Ce să știi despre Costumul Gri

Costumul gri, alături de cel negru și cel bleumarin, este unul din cele trei costume esențiale din garderoba oricărui bărbat care se respectă.

Întrucât vara și-a intrat în drepturi, costumul gri devine cel mai „purtabil” dintre toate cele trei menționate mai sus, făcând mai suportabile temperaturile ridicate.

 

 

În funcție de accesoriile pe care le adaugăm costumului, acesta poate fi purtat aproape în toate ocaziile: la birou, la o întâlnire de afaceri, la o petrecere după programul de muncă, dar și la o nuntă sau la un botez.

Costumul gri este formal, dar nu atât de formal cum este cel negru. Doar acesta din urmă poate fi purtat dacă suntem invitați la un eveniment black tie sau white tie. Dacă însă evenimentul este mai puțin formal decât black tie, atunci costumul gri devine o variantă de luat in calcul. În acest caz nu veți da greș dacă îl veți purta cu cămașă albă, cravată neagră și o batistă albă la buzunarul de la piept.

Costum Gri din Showroom Antonio Gatti


Dacă ocazia la care urmează să mergeți este mai relaxată puteți să faceți un exercițiu de stil și să îl purtați cu orice nuanțe doriți sau pe care le aveți deja in garderoba. Cămășile albe, negre, lila sau roz pal se potrivesc perfect costumului gri. În funcție de nuanțele cămășilor, puteți alege și accesoriile potrivite fiecărei situații. Cravatele roz, roșii, burgundy, albastre, galbene, portocalii, vor complimenta perfect costumul gri. Dacă atmosfera este mai relaxata, costumul gri poate fi purtat și fără cravată.

Pantofii și cureaua pe care le veți alege când veți îmbrăca costumul gri pot fi atât negre cat și maro.

Produse similare

Distribuie: