Despre noi

Misiunea brandului Antonio Gatti

Ne dorim sa eliberam omul modern de constrângerile tiparelor vestimentare clasice, fără  insa a-i prejudicia in vreun fel  eleganta si bunul gust.

Desi creatorul brandului activa  in domeniul sartorial de mai multi ani, fiind implicat  in productia pentru  unele din  cele mai mari branduri la nivel mondial, in  anul 2013 a decis ca este momentul sa se implice in cel mai personal mod cu putinta  in dezvoltarea modei masculine din Romania.  Acesta a fost anul  in care  a fost inregistrat oficial brandul Antonio Gatti.

Asa cum arata si numele, principala sursa de inspiratie a brandului se regaseste in  moda italiana. Cu toate acestea, credem ca Antonio Gatti  reprezinta  fuziunea a trei culturi sartoriale: apreciem in egala masura luminozitatea și suplețea italiană, construcția naturală a umerilor din moda britanica precum si particularitatile couture-ului francez (cusătura atenta a butonierelor, detaliile  rafinate ale buzunarelor etc.).

Dezvoltarea brandului s-a orientat spre personalitatea clientului Antonio Gatti, care este un gentleman autentic, un barbat modern, cult, cosmopolit, bine informat, orientat spre calitate, care crede in luxul subtil si relaxat si care apreciaza lucrurile care sunt facute sa dureze in timp. Aceasta abordare  se regaseste nu doar in elementele de imbracamine pe care le realizam ci si in amenajarea spatiilor de prezentare a produselor noastre sau in felul in care intelegem sa tratam relatiile pe care le avem cu clientii: dorim sa le oferim acestora un serviciu complet, personal si la un pret corect.

Filosofia brandului

Credem cu tarie in faptul ca afacerile  trebuie sa se conformeze regulilor  seculare de etica.  Iubim  frumusețea și simplitatea.  Abordam cu pasiune si interes provocarile viitorului insa in egala masura credem  in restabilirea frumuseții și demnității lucrurilor pe care epoca vitezei le-a făcut sa piară sub presiunea timpului, niciodată de-ajuns.

TEMPO Intrepatrunderea îndelung studiată dintre clasic si modern a dat naștere colecției TEMPO, un concept complex in care vechiul si noul nu reprezintă elemente antagonice ci complementare. Eleganta si versatilă,  colectia TEMPO, reprezinta un omagiu adus liniilor de design clasic, care rezista schimbarilor modei si timpului, dar care răspund aici cerințelor de comfort ale vieții moderne. Materialele folosite sunt materiale pur naturale, realizate in principal  in fabricile  Drago  de la Biella.Adresata in special barbatilor activi, colectia ofera o calatorie incarcata de detalii rafinate, coordonate intr-o armonie deplina a formelor masculine, a stilului firesc, a elementelor simple ca aspect, dar încărcate de semnificație și funcționalitate.

TEMPO  este  totodata despre  ritm si  despre miscare insa, in aceeasi masura,  este despre   timpul pe care ni-l acordam noua insine, despre momentele de respiro.