Cum purtăm paltonul camel

Paltonul camel bărbătesc arată excelent cu aproape orice ton de piele și oferă o bază neutră pentru o varietate uriașă de ținute. Ca și negrul, camelul va fi întotdeauna în trend, însă este o culoare mult mai vibrantă.

În al doilea rând paltonul camel este o piesă clasică și versatilă, cu care se pot face foarte multe combinații vestimentare, de la elegant până la smart casual.

Dacă vrei să ieși din anonimat în timpul sezonului rece, consideră să îți achiziționezi un palton bărbătesc camel. Te vei face remarcat deoarece majoritatea bărbaților aleg să se îmbrace doar în nuanțe terne, iar un domn care poartă camel se va distinge cu ușurință.

Sursa: Pinterest

Dacă sunteți în căutarea unui palton bărbătesc pentru sezonul rece care să vă completeze ținuta formală, atunci paltonul camel este alegerea perfectă. Paltonul camel arată foarte bine atunci când este purtat la orice costum, indiferent de culoare.

Cel mai bine arată însă atunci când este purtat peste un costum de culoare închisă, cu care va face contrast. Aspectul general va fi cu siguranță unul îngrijit și va părea ales meticulos. Dacă paltonul este prevăzut cu un buzunar exterior la piept, nu uitați să vă folosiți de acesta pentru a vă accesoriza ținuta.

Dacă sunteți genul de bărbat căruia îi plac accesoriile sau dacă preferați să purtați costume din trei piese, atunci liniile curate ale paltonului camel vă vor complimenta perfect ținuta.

Paltonul camel arată impecabil și dacă îl purtați cu jeans și tricou sau jeans, cămașă și pulover.

Sursa: Pinterest

În funcție de stilul dumneavoastră, puteți să îl purtați chiar și cu hanorac, asa cum o face Kanye West. Dacă abordați ținute casual, este recomandat să purtați fie ghete sau bocanci, fie pantofi sport.

Paltonul camel arată bine și dacă sunteți adepții stilului minimalist și decideți să purtați pantaloni negri, și cămașă și/sau pulover negru. Dacă îl veți purta cu un pulover pe gât, veți fi încântați de look-ul dumneavoastră.

Variantele prezentate în acest articol sunt doar câteva dintre cele pe care le puteți aborda întrucât atunci când vine vorba despre paltonul camel, limita este dată doar de imaginația dumneavoastră.

Pentru toate aceste motive credem că paltonul camel este unul dintre acele piese vestimentare atemporale, care denotă eleganţă şi bun gust. O investiție în această piesă va fi cu siguranță o investiție bună, întrucât îl veți purta mai mulți ani, așadar vă sfătuim să vă orientați spre materiale naturale precum lâna sau cașmirul sau mixuri care să conțină aceste materiale.

Paltoane Camel din Colecția Antonio Gatti

Distribuie: